TAPAHTUMATUOTANTO

Olisiko virkistysillan paikka? Tai voisiko tyylillä toteutettu tapahtuma yrityksesi tiloissa houkutella paikalle uusia asiakkaita? Kun annat meidän tehdä haaveistasi totta, edes taivas ei ole rajana. Me pykästään tapahtuma kuin tapahtuma juuri sinun toiveidesi mukaan hoitaen kaiken aina suunnittelusta tapahtuman toteutukseen. Tapahtumatuotanto onkin ala, jonka tiimoilta kannattaa aina kääntyä Hurmurien puoleen!

INNOVOINTI

Alkaako omat näkemykset tympiä? Kaipaatko uusia ideoita ja ulkopuolista näkökulmaa yrityksesi kehittämiseen? Hurma paneutuu haasteeseesi esimerkiksi 12 tunnin ajan ja ratkaisee antamasi toimeksiannon hyödyntäen kerättyä asiakasdataa, laajoja kontakteja ja innovatiivista tiimiajattelua. Innovoinnin hinnoittelu tapahtuu asteikolla 1-5, jolloin maksat vain tuloksesta tyytyväisyytesi mukaan. Muistathan, että toimeksianto voi koskea mitä tahansa esimerkiksi tuotteesi tai palvelusi nimestä pitkän linjan markkinointisuunnitelman luomiseen!

MYYNTI

Kaipaatko lisäboostia tuotteesi tai palvelusi myyntiin? Olisiko kiva saada tavara liikkumaan kerralla rytinällä? Hurma myy kanssasi tehokkaasti ja taidolla joko säännöllisesti jatkuvana projektina, tai 1-3 vuorokautta kestävien, intensiivisten myyntipäivien ajan. 

 

VALOKUVAUS JA VIDEOTUOTANTO

Onko sinulla tuote tai palvelu, joka ansaitsee arvoisensa ikuistamisen valo- tai videokuvan muodossa? Me Hurmurit tuotamme laadukkaita ja ammattimaisia kuvia ja videoita myynti- ja markkinointimateriaalina käytettäväksi.

MARKKINOINTITEMPAUKSET

Rullaako markkinointi? Ideoimme ja toteutamme sinulle nykypäivän markkinointia asiakaslähtöisellä otteella. Lisäksi suunnittelemme, organisoimme ja toteutamme näkyvyyttä lisääviä markkinointitempauksia sinun toiveidesi mukaan. 

SISÄLLÖNTUOTANTO

Hurmasta löytyy taitajia niin verkkosivujen suunnitteluun, sosiaalisen median sisällön tuotantoon, kuin näyttävien logojenkin suunnitteluun. Jos siis yrityksesi tarvitsee verkkosivuja, blogisi sisältöä tai tämän hetkiset sivusi kaipaavat päivitystä, Hurma päivittää sivusi uuteen uskoon toiveidesi ja tarpeidesi mukaan!

KAHVILATOIMINTA

Kaipaako tapahtumasi, konfrenssisi tai juhlasi kahvilaa? Ansaitsevatko vieraasi hyvää kahvia, käsinleivottuja herkkuja ja loistavaa asiakaspalvelua? Hurma tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita kahvilapalveluja. Voit saada meiltä juuri sinulle räätälöidyn kahvilapaketin, sisältäen kaiken erikoiskahveista pizzoihin!